|
| ХРИСТИАНСКАЯ МУЗЫКА |
| stranger | Дата: Суббота, 25.Апр.2009, 07:30 | Сообщение # 1 |
 Генералиссимус
Статус: Offline
| Какую музыку сегодня слушает молодежь? Бывает ли греховная музыка? Допустима ли рок музыка и рэп в Церкви?
...забывая заднее и простираясь вперед, стремлюсь к цели, к почести высшего звания Божьего во Христе Иисусе.
|
| |
|
| |
| churchoflord | Дата: Вторник, 28.Апр.2009, 09:28 | Сообщение # 2 |
 Admin
| Гдето у нас на сайте в одном из коментариев, ктото возмущался тем что есть христианский рок, типа как рок вообще может быть христианским?! Но есть мнение и наоборот. слышал когдато, что один из известных пасторов заявил, что мы отберем у сатаны все стили музыки, и оставим ему только похоронный марш. так что мне кажется что сколько людей, столько и мнений. хотя с роком я скорее согласен, иногда бывают большие перегибы.
Добро пожаловать в семью Божью
|
| |
|
| |
| valmon | Дата: Вторник, 05.Май.2009, 22:04 | Сообщение # 3 |
 Рядовой
| Всім бажаю миру. Нещодавно знайшов структуру пісні. Вона має в собі три складових. Мелодія, ритм та слово. Кожна, з цих складових, впливає на певну складову людини. Мелодія - впливає на душу. Ритм - на тіло. Слово - на дух. Якось я обідав в пузатій хаті, а там завжди досить гучно грає музика. І я помітив, що мої ноги під столом вистукують ритм пісні яка грала. Дивно було те, що я не прислухався до неї, а навпаки думав про своє, на неї ніяк не зважаючи. Ритм впливав на моє тіло. Молодь завжди сповнена надлишком енергії., тому їй до вподоби більше музика ритмічна. Для дорослого покоління, більш прийнятна музика спокійніша. Думаю, що християнська музика повинна бути різнобокою. Дивлячись на те, на кого вона направлена. І в собі повинна мати гармонію в усіх своїх складових. Буває, що сама мелодія настільки не лягає до душі, що слово, якого б глибокого змісту не було, - лишиться без плоду. А можна навпаки, дати пару задовольнивши лише свої емоції, бо через мелодію, ритм - слово не досягне духа. Мелодія привертає увагу до самої пісні та до слів, в яких, як правило, повинен бути глибокий духовний зміст. На рахунок християнського року??? Є досить гарні, на мій погляд, пісні виконані в цьому стилі. Такі групи як "Хіллсонг", "Новий Єрусалим"... Тут я підтримую брата churchoflord, головне не перегинати палицю.
Та що каже Писання?
|
| |
|
| |
| Пенцил | Дата: Четверг, 21.Май.2009, 21:09 | Сообщение # 4 |
|
Рядовой
| Напишите в личку, разберемся
|
| |
|
| |
| Васек | Дата: Четверг, 21.Май.2009, 21:09 | Сообщение # 5 |
|
Рядовой
| Блин картинка не добавилась
|
| |
|
| |
| Аракаша | Дата: Четверг, 21.Май.2009, 21:09 | Сообщение # 6 |
|
Рядовой
| проверяй яшик
|
| |
|
| |
| Леша | Дата: Четверг, 21.Май.2009, 21:09 | Сообщение # 7 |
|
Рядовой
| Не в тот форум пишете
|
| |
|
| |
| stranger | Дата: Воскресенье, 24.Май.2009, 03:40 | Сообщение # 8 |
 Генералиссимус
| что это у нас на форуме за НЛО появились? живут как в параллельном мире.
...забывая заднее и простираясь вперед, стремлюсь к цели, к почести высшего звания Божьего во Христе Иисусе.
|
| |
|
|
|
 |